Nieuws

Technologie achter Cyberpunk 2077 is klaar voor volgende generatie consoles

Focus op verhaallijn

Geschreven door Pablo Bool op
CD Projeckt Red CEO Adam Kiciński vertelt dat de technologie van Cyberpunk 2077 klaar is voor de volgende generatie consoles. Dit wordt verteld in een livestream van een conferentie, waar Kiciński en Piotr Nielubowicz de financiële resultaten van 2017 tonen.

Laatst was nog bekend geworden dat CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 als een blockbuster franchise wilt gaan neerzetten.

Op het begin probeerde Kiciński tijdens zijn praatje nogal om het onderwerp heen te draaien. Zo reageerde hij op de vraag of Cyberpunk wordt getoond op E3 met: "We kunnen de aankondiging niet doen. We zullen onze E3-plannen net er voor aankondigen." Eventueel kan dus eind mei, begin juni een aankondiging worden verwacht.

Er werd ook gevraagd of de game voor huidige en next gen wordt gemaakt. Kiciński zei: “Next gen is nog niet aangekondigd, maar we kunnen wel speculeren. Gezien de technologie is Cyberpunk vergevorderd. Onze technologie is zover om te integreren met toekomstige generaties."

Voor de rest zegt Kiciński dat mulitplayer waarschijnlijk wordt toegevoegd na de lancering van de game. Eerst willen ze zich focussen op het creëren van een game gedreven door een complex en groot verhaal, zoals het geval was bij The Witcher. Ook is er geen sprake van microtransacties in de singleplayer.

Op de vraag of Cyberpunk ook de game gaat uitbrengen voor de Nintendo Switch, antwoordt Kiciński dat ze nog niks op de planning hebben staan, maar dat ze wel kijken wat de toekomst brengt.

Wil je nog meer weten over Cyberpunk 2077? Een overzichtsartikel vertelt wat er momenteel allemaal bekent is over de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

God of War is gold gegaan A Way Out
1

Reacties op: Technologie achter Cyberpunk 2077 is klaar voor volgende generatie consoles

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • rreloaderr

  • 22 maart 2018 22:50
  Lees ik hier tussen de regels dat de volgende generatie dan ook al in een vergevorderd stadium zit?
  Wel jammer dat we dan nog zo lang moeten wachten op cyberpunk

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.