CD Projekt Red wil niet dat mensen Cyberpunk 2077 te vroeg streamen

CD Projekt Red wil niet dat mensen Cyberpunk 2077 te vroeg streamen

CD Projekt Red waarschuwt dat mensen beelden van Cyberpunk 2077 niet te vroeg mogen uitzenden.

Alle streams, Let's Play-uitzendingen of andere gameplayclips die voor de release van de uiteindelijke game worden uitgezonden, worden indien mogelijk offline gehaald, zo meldt het bedrijf in een statement.

"We komen steeds dichter bij de lancering en sommigen van jullie zullen Cyberpunk 2077 voor lancering weten te verkrijgen. Het is moeilijk voor ons om dit voor elkaar te krijgen, maar we willen dat alle gamers overal ter wereld dezelfde spoilervrije ervaring hebben. Er mag voor 9 december 12:00 uur geen content rondom de game worden geplaatst. We sturen MAX-TAC (je weet wel, de mannen die video's offline halen) naar iedereen die dit toch doet. Na die datum zouden we het geweldig vinden als je zoveel mogelijk streamt!"

MAX-TAC is de naam van een subgroep binnen de politie in Cyberpunk 2077. Het is bedoeld als knipoog, maar tegelijk maakt de ontwikkelaar hiermee duidelijk dat het video's en streams die te vroeg online gaan offline zal proberen te halen.

Cyberpunk 2077 komt op 10 december uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar is via backward compatibility ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S. In 2021 moet een next-gen update uitkomen. Op release komt de game ook naar Google Stadia.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze kunnen zoveel willen.

0
test

Backward compatibility van PS4 naar 5? Staat dit niet verkeerd om?

0
test

@Red Dead Demon Het is dan ook feitelijk "forward compatability"..

0

Aanbevolen voor jou