CD Projekt Red wil Cyberpunk 2077 mogelijk eind 2016 uitgeven | Gamer.nl

CD Projekt Red wil Cyberpunk 2077 mogelijk eind 2016 uitgeven | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">CD Projekt Red, de ontwikkelaar van The Witcher 3: Wild Hunt, wil zijn nieuwe game Cyberpunk 2077 mogelijk eind volgend jaar uitbrengen. Dit meldt Gamereactor Germany op basis van een anonieme bron dichtbij de studio.</p>

Cyberpunk 2077 werd in 2012 aangekondigd en CD Projekt Red gaf destijds aan dat het spel pas in 2017 zou uitkomen. Volgens een bron die dicht bij de studio staat, plant het ontwikkelteam nu een release voor eind 2016.

De bron geeft daarnaast aan dat naast de pc-release een PlayStation 4- en Xbox One-uitgave van Cyberpunk 2077 "erg waarschijnlijk" is. CD Projekt Red heeft zelf nog geen officiële releasedatum aangegeven. Volgens de bron is het ook mogelijk dat zowel Microsoft als Sony proberen de game als exclusieve titel te bemachtigen.

Veel details over Cyberpunk 2077 zijn nog niet bekend. Wel heeft CEO Adam Kicinski eerder aangegeven dat het spel "nog ambitieuzer is" dan wat de ontwikkelaar oorspronkelijk in gedachten had. De game is daarnaast veel groter dan de andere projecten van CD Projekt Red. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou