Nieuws
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red werkt aan meer verbeteringen voor Cyberpunk 2077

"We verbeteren de game nog altijd, want we weten dat er werk aan de winkel is"

Geschreven door Michel Musters op
Ondanks dat de current gen-patch van de game nu inmiddels uit is, werkt CD Projekt Red nog altijd aan het verbeteren van Cyberpunk 2077.

Dat liet Paweł Sasko, de missieregisseur van de game, weten. "We verbeteren de game nog altijd, want we zijn er van op de hoogte dat er nog werk aan de winkel is", aldus Sasko als reactie op een vraag in de chat van een recente livestream. "We zijn erg blij dat jullie update 1.5 op prijs stelden en dat geeft ons meer motivatie om door te werken."

Wat spelers in de toekomst nog kunnen verwachten, wilde Sasko niet bekendmaken. "Meer kan ik niet vertellen. We werken er aan. Dagelijks check ik (nieuwe) missies, praat ik met mensen over dingen, dus het komt er aan." Het lijkt er dus op dat spelers ook nieuwe content kunnen verwachten. Of Sasko het specifiek over de eerder aangekondigde, maar nog niet onthulde betaalde uitbreiding heeft, of over andere content, is niet duidelijk.

Eerder dit jaar kondigde CD Projekt Red aan te werken aan een nieuwe The Witcher-game. Dat spel gaat op Unreal Engine 5 draaien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is nu uit op Switch Switch-gamer claimt Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp al te spelen
3

Reacties op: CD Projekt Red werkt aan meer verbeteringen voor Cyberpunk 2077

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Messtranor

  • 11 april 2022 14:08
  Ik had m al een poosje maar na even proberen eigenlijk weer in de kast gelegd wegens de bar slechte prestaties op ps4 pro. Ben er nu weer mee bezig op de ps5, en vind m nu toch wel heel erg lekker spelen.
  Al is er hier en daar nog wel een kleine bug.
  Ik kwam na een missie bij mijn auto, en er stond een NPC IN mijn auto, toen ik weg reed overleed deze vrij bruut waardoor ik de politie achter me aan kreeg :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Michael-Raymond-Clayton

  • 11 april 2022 17:59
  Heb er bijna 60 uur in zitten op de PS5. Nauwelijks bugs. Inderdaad heel af en toe iets met clipping oid maar niets dat je niet ook bij andere titels van dit formaat tegenkomt. Het loopt gewoon als een tierelier. Wil niet zeggen dat ik woest enthousiast ben over het spel (de bekende open wereld valkuil van tig keer het recyclen van dezelfde content om maar een volle wereld te creeren, is ook hier erg aanwezig) maar technisch gezien kun je er in redelijkheid echt niets van zeggen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  LordLuc

  • 11 april 2022 18:51
  Ben benieuwd. Misschien gaan ze gewoon een NMS'je doen. Ik hoop het.
  Ik zou graag meer te doen willen hebben in de stad. Meer interiors open gooien.
  Echte doelen voor iedere NPC. Werk, een plek om te wonen, naar de film gaan etc. Ik wil gewoon iemand kunnen volgen. Zonder dat ze spontaan verdwijnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.