CD Projekt Red werkt aan meer verbeteringen voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red werkt aan meer verbeteringen voor Cyberpunk 2077

Ondanks dat de current gen-patch van de game nu inmiddels uit is, werkt CD Projekt Red nog altijd aan het verbeteren van Cyberpunk 2077.

Dat liet Paweł Sasko, de missieregisseur van de game, weten. "We verbeteren de game nog altijd, want we zijn er van op de hoogte dat er nog werk aan de winkel is", aldus Sasko als reactie op een vraag in de chat van een recente livestream. "We zijn erg blij dat jullie update 1.5 op prijs stelden en dat geeft ons meer motivatie om door te werken."

Wat spelers in de toekomst nog kunnen verwachten, wilde Sasko niet bekendmaken. "Meer kan ik niet vertellen. We werken er aan. Dagelijks check ik (nieuwe) missies, praat ik met mensen over dingen, dus het komt er aan." Het lijkt er dus op dat spelers ook nieuwe content kunnen verwachten. Of Sasko het specifiek over de eerder aangekondigde, maar nog niet onthulde betaalde uitbreiding heeft, of over andere content, is niet duidelijk.

Eerder dit jaar kondigde CD Projekt Red aan te werken aan een nieuwe The Witcher-game. Dat spel gaat op Unreal Engine 5 draaien.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Heb er bijna 60 uur in zitten op de PS5. Nauwelijks bugs. Inderdaad heel af en toe iets met clipping oid maar niets dat je niet ook bij andere titels van dit formaat tegenkomt. Het loopt gewoon als een tierelier. Wil niet zeggen dat ik woest enthousiast ben over het spel (de bekende open wereld valkuil van tig keer het recyclen van dezelfde content om maar een volle wereld te creeren, is ook hier erg aanwezig) maar technisch gezien kun je er in redelijkheid echt niets van zeggen.

0

Aanbevolen voor jou