CD Projekt Red werkt aan hotfix game-brekende bug Cyberpunk 2077

CD Projekt Red werkt aan hotfix game-brekende bug Cyberpunk 2077

CD Projekt Red werkt aan een hotfix voor een game-brekende bug in Cyberpunk 2077. Dat laat de ontwikkelaar weten op Twitter.

De bug verscheen na de 1.1-update, die een hoop problemen in de game moet verhelpen. Het gaat daarbij om de quest Down on the Street, waarbij spelers een telefoontje van het personage Goro Takemura horen te krijgen. Bij lancering van de game kwam het vaak voor dat spelers voor lange tijd niet werden gebeld. Nu krijgen spelers het telefoontje wel, maar komt het voor dat Takemura niet praat.

Een hotfix, een snelle kleine update, is onderweg om het probleem te verhelpen. Ondertussen raadt CD Projekt Red op haar website een omweg aan om het probleem te verhelpen. Spelers moeten daarvoor een savegame laden voordat V het kantoor van personage Wakako verlaat, direct het gesprek dat daarop volgt voeren en vervolgens 23 uur de tijd vooruit spoelen in het menu.

Wanneer de hotfix verschijnt is nog niet duidelijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus voor velen was het al een game-breaking bug, maar nu is het voor meer mensen gepatched, maar kan nog in bepaalde situaties fout gaan (naast dat er een workaround is). Het is wel weer heel erg sensationeel gebracht door veel nieuwssites, alsof het een groot nieuw probleem is, terwijl het voorheen dus al een probleem had.

0

Aanbevolen voor jou