CD Projekt Red werkt aan drie Cyberpunk-projecten

CD Projekt Red werkt aan drie Cyberpunk-projecten

CD Projekt Red bevestigt dat de studio aan drie projecten in het Cyberpunk-universum werkt.

Cyberpunk 2077 is de enige van de drie projecten die al onthuld is en komt als eerste uit. De releasedatum van de game is 16 april 2020 - dan verschijnt het spel op PlayStation 4, Xbox One en pc.

CEO Adam Kiciński laat ook al iets weten over de andere projecten. Eén van deze projecten heeft een focus op multiplayer, maar meer details zijn er nog niet. Zo is bijvoorbeeld ook niet duidelijk of het om een multiplayermodus gaat die later aan Cyberpunk 2077 wordt toegevoegd, of om een compleet nieuwe game. Over het derde Cyberpunk-project is nog helemaal niets bekend.

CD Projekt Red heeft in totaal vijf teams, waarvan drie dus aan Cyberpunk-projecten werken. Een ander team werkt nog altijd aan de digitale kaartgame Gwent, en wat het vijfde team doet is niet duidelijk.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Witcher 4🙏 < team 5 >

0
test

@Heccer_NL Begrijp me niet verkeerd hoor, The Witcher 3 was en is een geweldige game. Maar laat CD Project nou niet de EA kant op gaan en series gaan uitmelken. Het verhaal van the witcher is afgerond. Laat t lekker effe rusten. Wellicht over een paar jaar weer een, maar nu heb ik liever dat ze aan nieuwe IP's werken.

0
test

@darkmanwls Helemaal mee eens, Deze game kost ook jaren om te maken als een team er mee bezig is zegt nog niet meteen in ontwikkeling fase. En daar doelde ik ook een beetje op. Witcher 4 verwacht ik ook niet voor 2023. Maar pre production zou ik al heel vett vinden. Als 1 team bij mij hoog staat is het cd project wel. En naughty dog. Maar eerst cyberpunk 2077 287 dagen

0

Aanbevolen voor jou