Nieuws
cyberpunk 2077

CD Projekt Red: Werken niet aan meerdere Cyberpunk-games

Drie studio's werken allemaal aan Cyberpunk 2077

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
CD Projekt Red bevestigt in een e-mail dat er niet wordt gewerkt aan drie Cyberpunk-games. In plaats hiervan zijn er drie studio's van de ontwikkelaar die zich allemaal bezighouden met Cyberpunk 2077.

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat er wordt gewerkt aan drie Cyberpunk-projecten, waaronder een mogelijk vervolg op Cyberpunk 2077. CD Projekt Red heeft nu zelf echter bevestigd dat dit niet klopt en dat het nieuws verkeerd is geïnterpreteerd. De verwarring is waarschijnlijk ontstaan tijdens de vertaling vanuit het Pools, omdat het nieuws oorspronkelijk werd gepubliceerd door de Poolse nieuwswebsite Bankier.

Een woordvoerder van CD Projekt Red legt in een e-mail aan PC Gamer uit dat er momenteel door vijf teams wordt gewerkt aan verschillende projecten. Drie van deze teams, gevestigd in Warschau, Krakau en Wroclaw, richten zich op de ontwikkeling van Cyberpunk 2077. Een vierde team houdt zich bezig met de ontwikkeling van het kaartspel Gwent, terwijl het laatste team, genaamd Spokko, werkt aan een nog niet aangekondigd project voor mobiel.

De CD Projekt Red-studio die in Wroclaw werkt aan Cyberpunk 2077, bestaat volgens de woordvoerder uit 40 specialisten en richt zich op 'onderzoek en ontwikkeling'. Het oorspronkelijke bericht op het Poolse Bankier meldde dat het ging om een jarenlang onderzoek naar multiplayer, maar CD Projekt Red gaat hier niet verder op in.

Dit artikel delen:

Lees meer

Win vijf boosterpakketten om de nieuwe Pokémon Trading Card-uitbreiding Hidden Fates te vieren! Nvidia vernieuwt RTX-videokaarten en een betaalbare Mercedes
0

Reacties op: CD Projekt Red: Werken niet aan meerdere Cyberpunk-games

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.