CD Projekt Red ´volledig toegewijd´ aan Cyberpunk na uitbreiding

CD Projekt Red ´volledig toegewijd´ aan Cyberpunk na uitbreiding

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt Red zegt ook na de uitbreiding van het spel toegewijd te blijven aan de Cyberpunk-IP.

Dinsdag kondigde CD Projekt Red de eerste Cyberpunk 2077-uitbreiding Phantom Liberty aan, en een dag later werd bekend dat het ook de laatste uitbreiding van de game zou zijn. Dat betekent echter niet dat de ontwikkelaar de serie links laat liggen, zo blijkt tijdens een bespreking van de kwartaalcijfers van het bedrijf.

“We zijn volledig toegewijd aan het verder ontwikkelen van de Cyberpunk IP, dus ook na deze uitbreiding”, zegt Michal Nowakowski, SVP of business development bij CD Projekt Red. “We hebben veel moeite en tijd gestoken in het opbouwen van deze franchise, en daar willen we zeker op voort bouwen met nieuwe verhalen, nieuwe ervaringen, nieuwe content – niet alleen in videogamevorm, laat ik het daar bij houden.”

Over het maken van één uitbreiding voor Cyberpunk 2077, zegt Nowakowski: “We kozen ervoor om één grote uitbreiding te maken voor Cyberpunk die gebruik gaat maken van alle mogelijkheden van de new-gen consoles. [..] Er komt dus maar één grote uitbreiding, maar er komen wel nieuwe dingen in de toekomst.”

Cyberpunk 2077 kwam in februari van dit jaar uit voor de current-gen, en volgens CD Projekt Red zijn de verkopen daarvan “bevredigend [..], zeker de consoleversie”.

De uitbreiding Phantom Liberty komt in 2023 uit voor pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Woensdag kwam de Edgerunners-update nog uit, de laatste grote patch voor de PS4- en Xbox One-versies van het spel.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou