CD Projekt Red neemt modders aan om aan Cyberpunk 2077 te werken

CD Projekt Red neemt modders aan om aan Cyberpunk 2077 te werken

CD Projekt Red heeft de makers van de Wolvenkit-modset aangenomen om te werken aan Cyberpunk 2077.

Het gaat om modders die zichzelf Traderain, Blumster, Nightmarea en Rfuzzo noemen. Wolfenkit is een mod waarmee bestanden aan Cyberpunk 2077 kunnen worden aangepast en toegevoegd aan andere games die gebruikmaken van de REDengine - waaronder The Witcher 3. Wolvenkit blijft overigens open source en wordt dus geen eigendom van de ontwikkelaar.

De viertal modders gaan werken aan Cyberpunk 2077. Wat ze precies gaan doen is niet bekend, maar verwacht wordt dat ze bugs op gaan lossen en de mod-ondersteuning van de game gaan verbeteren. 

De modders kondigden hun nieuwe werkplek in eerste instantie aan via Discord, maar CD Projekt heeft het inmiddels ook aan PC Gamer bevestigd.

 
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Denk dat cd project red echt over genomen moet worden door een partij die deze studio in goeie banen kan leiden. zou mooi zij xbox dan weer een rpg maker er bij, maar juist daarom vind ik ze wel bij Sony passen Sony heeft nog niet een echt rpg maker in huis en dit zou het gat van tes 6 en starfield opvullen als ex.

0
test

Ergens is het bewonderenswaardig dat cdpr dit doet, maar ergens is het ook beschamend dat ze hun eigen troep niet eens (kunnen?) opruimen...

0

@Vaiio juist niet beschamend zou ik zeggen. Ze laten zien dat ze extra mankracht met ervaring aannemen om hun game beter te maken. Wat maakt het uit dat ze daar hulp van buitenaf voor inschakelen. Kan me zo voorstellen dat als je een lange tijd in een crunch hebt gezeten niet echt gemotiveerd bent om dit soort werk nog eens te doen.

0
test

@Ziminar Ik zeg toch ook dat het bewonderenswaardig is? Maar tegelijk vind ik het ook een beetje knullig, zeker na het enorme launch debacle (inclusief de leugens van cdpr).

0

Aanbevolen voor jou