Nieuws
CD Projekt Red

CD Projekt Red laat Poolse ontwikkelaar werken aan mobiele game

Spokko werkt grotendeels onafhankelijk aan de nieuwe game

Geschreven door Rick Bloemzaad op
CD Projekt Red heeft een Poolse ontwikkelaar, Spokko, aangesteld om een mobiele game te laten maken. De Poolse ontwikkelaar achter The Witcher en Cyberpunk 2077 laat echter nog niet veel los over de inhoud van de game.

Wat wel bekend is over de nieuwe mobiele game is dat Spokko (tot op een zeker niveau) toegang krijgt tot de intellectuele eigendommen van CD Projekt Red. Spokko heeft zelf CD Projekt Red benaderd met een pitch voor een mobiele game. "Zij benaderden ons met een interessant idee voor één van onze merken. Een idee waarin wij zijn gaan investeren." Aldus CD Projekt Red-baas Adam Kicinski.

Kicinski sprak ook over de rol die Spokko gaat vervullen in het nieuwe project. "We willen onze bedrijfsactiviteiten uitbreiden met innovatieve concepten en ideeën, en de visie die Spokko ons heeft gepresenteerd toont grote creativiteit op het gebied van verhalen. De nieuwe studio zal grotendeels onafhankelijk zijn."

Mede-oprichter van Spokko, Maciej Weiss, zegt in zijn eigen statement dat hij 'opgetogen' is over de beslissing van CD Projekt Red om te investeren in de andere Poolse ontwikkelaar. Daarnaast laat hij weten dat de nieuwe mobiele game veel meer ambitieus en geavanceerd is dan de meer gewone titels die de ontwikkelaar voorheen heeft gemaakt.

Er is momenteel nog niets bekend over een eventuele releasedatum.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mogelijk meer van Cyberpunk 2077 getoond om 15.00 op IGN Live Nieuwe Dualshock 4-controllers aangekondigd
0

Reacties op: CD Projekt Red laat Poolse ontwikkelaar werken aan mobiele game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.