Nieuws
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red brengt online Cyberpunk-game niet los uit

Focus op complementeren singleplayergames

Geschreven door Jacco Peek op
CD Projekt Red heeft aangekondigd de onlinemodus voor Cyberpunk 2077 niet meer los uit te brengen.

Vorig jaar liet het bedrijf weten dat het tweede grote project dat op de planning staat een multiplayermodus voor Cyberpunk 2077 betreft, die wordt beschouwd als een 'op zichzelf staand product' in dezelfde wereld. 

Nu blijkt dat de modus als gevolg van een strategiewijziging niet los verschijnt. 

"Eerder hintten we ernaar dat onze volgende triple-A-release een multiplayer-Cyberpunkgame wordt, maar dat heroverwegen we nu", vertelt CEO Adam Kiciński. "Dankzij onze meer systematische en behendige aanpak richten we ons op onlinecomponenten naar al onze franchises brengen, in plaats van één grote online ervaring of game maken."

In een videoconferentie legt Kiciński verder uit dat de ontwikkelaar zich nu richt op online-elementen als aanvulling op singlepayergames, in plaats van ze te behandelen als een primaire productie. 

Momenteel werkt CD Projekt Red aan patches en uitbreidingen voor Cyberpunk 2077 en een next-gen upgrade voor The Witcher 3. Vanaf 2022 zegt het bedrijf gelijktijdig games in beide franchises te gaan ontwikkelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Mobielegamemarkt groeit nog nog steeds harder wegens pandemie Voorspel: God of War: Ragnarok is dé plek voor een queer personage
1

Reacties op: CD Projekt Red brengt online Cyberpunk-game niet los uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    LtJamesWatts

    • 31 maart 2021 21:54
    Zolang als ik de singleplayer kan spelen zonder verplicht online te gaan mogen ze doen wat ze willen voor de gamers die graag multiplayer willen spelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.