CD Projekt Red bespreekt voortgang Cyberpunk 2077 en bedrijfscultuur | Gamer.nl

CD Projekt Red bespreekt voortgang Cyberpunk 2077 en bedrijfscultuur | Gamer.nl

CD Projekt Red heeft een tweet gepost waarin zij de voortgang van de nieuwe game Cyberpunk 2077 bespreken. Ook wordt gereageerd op de kritiek van de ex-medewerkers op de studio.

CD Projekt Red, ook wel bekend als de studio achter de Witcher-serie, reageert met een lange tweet op alle kritiek die de studio afgelopen tijd te verduren heeft gehad.

Zo zijn op Gla door veel reviews van ex-medewerkers en anonieme werknemers van de studio verschenen die onder andere klagen over chaos, lage salaris en andere slechte werkomstandigheden.

Ook viel de stilte over het huidige project van de studio niet goed bij gamers, die bezorgd zijn over de vooruitgang van de aankomende game Cyberpunk 2077.

In de tweet laat CD Projekt Red weten dat de ontwikkeling van de game volgens plan verloopt en dat fans zich geen zorgen hoeven te maken:

"Om steeds maar weer met een goede game te kunnen maken moet het wiel als het ware steeds weer opnieuw ontdekt worden... In dit geval zijn de kosten van het maken van zo'n goede game de stilte die onze fans ervaren."

Ook laat het bedrijf weten alle werknemers serieus te nemen en naar feedback te luisteren:

"We werken er constant aan om CD Red Projekt een goede werkplek te laten zijn voor iedereen, maar daarbij houden we ons wel vast aan waarden en normen die bepalen hoe wij te werk gaan hier."

De reactie op de kritiek op het bedrijf blijft dus voornamelijk abstract voor buitenstaanders. Tevens is geen releasedatum bekendgemaakt voor Cyberpunk 2077, ook al zou de ontwikkeling volgens plan verlopen. Bekijk hieronder het volledige bericht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou