CD Projekt gaat geslachtsdelen uit current gen-versie The Witcher 3 halen

CD Projekt gaat geslachtsdelen uit current gen-versie The Witcher 3 halen

In de current gen-update van The Witcher 3 worden op bepaalde momenten duidelijk vrouwelijke geslachtsdelen in beeld gebracht. Dit blijkt niet de bedoeling en wordt door CD Projekt Red via een update verwijderd.

Kotaku maakte melding van de naaktheid in de game. De Bruxa-vijanden en de crones uit Crookback Bog zijn op momenten naakt te zien, ook in de oorspronkelijke versie van de game, maar daarin werden de geslachtsdelen weggewerkt. In de current gen-versie worden deze echter duidelijker in beeld gebracht.

De website heeft inmiddels een e-mail ontvangen van CD Projekt Red waarin uitgelegd wordt dat de nieuwe versie van de game mede met mods van de community is gemaakt, en dat daardoor onbedoeld ook de geslachtsdelen in de game zijn terechtgekomen. "We werken er aan dit op te lossen." Inmiddels heeft de ontwikkelaar gemeld dat er een update uit moet komen die de geslachtsdelen weer verwijdert.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een belachelijke beslissing weer. Als het nou een spel voor kinderen was dan zou ik zeggen, OK, maar het is sowieso al 18+ dus waarom? Als afslachten van monsters en andere mensen dan wel acceptabel zou zijn.

0

Slimme beslissing hoor. Natuurlijk willen ze het er met liefde in laten zitten, maar we leven in het tijdperk van social media, streaming en Youtube. Ik neem aan dat jullie willen dat CDPR morgen nog bestaat.

0

Aanbevolen voor jou