Dat EA wederom een gouden greep heeft gedaan bij het ontwikkelen van de nieuwste telg uit de Command and Conquer serie staat buiten kijf. Dat er een aantal modificaties op zouden verschijnen is dan ook een grote eer voor de ontwikkelaar en een leuk extraatje voor de fan van C&C Generals.

Een dikke week geleden meldde Gamer.nl je al dat de Command & Conquer Generals mod genaamd CnC Holland op Campzone 2004 gereleased werd. Helaas sluipen er altijd weer nasty bugs en rare foutjes in. Om deze nasty bugs en rare foutjes te kunnen verhelpen valt sinds vandaag versie 1.1 te downloaden. Het bestand is 107 Mb. Let overigens wel op de installatie-instructies. "Balkenende blij met opkomst eerste dag Nederlandse Balkenende-Jugend (NBJ)"We are students from Design for Virtual Theatre and Games in Utrecht on the Utrecht School of Arts HKU. When we were talking in the train one day, we noticed that in every RTS , the Netherlands were always excluded. Ofcourse we are not such a powerfull nation, but we are active in almost any war, now as in the past. We are always participating in solving problems world wide. Instructions

We've made the installer as easy as possible. However the installer does 1 or 2 strange things which need explaination:

- First of all, when you select your Zero Hour directory, it adds the "CnCHolland"extension to the path. :S remove this.

- Second it gives a small "uninstall.bmp" error just before its finished :S, ignore this. Same story for the mappack.Misschien dat het kneuterige uiterlijk van de gebouwen (of zijn wij Hollanders ook zo?) en het feit dat het binnehof als acedemie gebruikt wordt een afleiding is voor de tegenstanders en dat de units eigenlijk best wel sterk zijjn voor een klein heidelandje als het onze. Laat de Amerikanen maar eens spelen met deze mod en misschien dat er iets minder minachtend over onze krijgsmacht gepraat gaat worden.

Zin om dus eens de wereld te redden onder de vlag van Nederland? Download dan de CnC Holland Mod en vecht voor het vaderland. Jan-Peter zijt met U! Update:

Enkele mirrors:

- Mirror 1 - Mirror 2 - Mirror 3 - Mirror 4

Met dank aan JBLstierop voor het melden van dit nieuws.