Catherine krijgt exclusieve special edition voor Europa | Gamer.nl

Catherine krijgt exclusieve special edition voor Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speciale editie bevat een replica van het Rave-t-shirt dat hoofdpersonage Vincent in de game draagt, twee Stray Sheep glasonderzetters, een Catherine-poster die exclusief is voor deze editie en een pizzadoos van de Stray Sheep Bar met daarin alle extra items die ook in de Amerikaanse Deluxe Edition van het spel zaten. Dit zijn Vincents boxershort, een shirt met een bijna lege levensmeter erop en een ku ensloop. Wat de prijs wordt van de Stray Sheep Edition in Nederland, is nog niet bekend. 

Catherine is een combinatie van actie, avontuur en puzzel. De game draait om Vincent, een jongen die een relatie heeft met de mooie en slimme Katherine. Maar wanneer Vincent een nacht gaat drinken met zijn vrienden, ontmoet hij Catherine. Als hij de volgende dag naast haar wakker wordt, herinnert hij zich niets van de vorige avond. Hij weet niet hoe erg hij zich misdragen heeft en of hij het Katherine over zijn mi tap moet vertellen. Hij krijgt ook nachtmerries over Catherine, waar de puzzelgedeeltes van de game zich afspelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou