Update: ESRB-rating verschenen voor pc-versie Catherine

Update: ESRB-rating verschenen voor pc-versie Catherine

Op de website van de Entertainment Software Rating Board (ESRB) is een beoordeling geplaatst voor een pc-versie van de puzzelgame Catherine.

Volgens de organisatie wordt Catherine beoordeeld als een game met een M (Mature) voor leeftijden van zeventien jaar en ouder. Verder wordt volgens de ESRB omschreven dat de game bloed, gedeeltelijke naaktheid, seksuele thema's, grof taalgebruik, alcoholgebruik en geweld bevat. Met deze beoordeling lijkt een pc-versie van de game steeds meer aannemelijk. Echter is er nog geen officiële aankondiging bekendgemaakt.

Origineel bericht: Er is mogelijk een pc-versie van de puzzelgame Catherine in ontwikkeling.

Op de Steam-pagina van Bayonetta werd een foto geplaatst van een schaap. Fans van Catherine leken snel te beseffen dat dit mogelijk om bovengenoemde game gaat, aangezien deze dieren een grote rol hebben in de game.

Via het Steam-account van Bayonetta heeft Sega wel vaker gehint naar nieuwe games. Zo werd namelijk ook gehint naar pc-versies van Vanquish en Puyo Puyo Tetris.

Het is nog niet duidelijk of het om een overzetting van de originele game uit 2011, of de aankomende remaster gaat. De remaster heet Catherine: Full Body en komt op 14 februari naar PlayStation 4 en Vita.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou