Catherine komt deze zomer naar het Westen | Gamer.nl

Catherine komt deze zomer naar het Westen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Amerikaanse releasedatum is vastgesteld op 27 juli. Wanneer het spel in Europe verschijnt en wie deze gaat uitbrengen is vooralsnog onbekend. De game is in Japan sinds 17 februari beschikbaar voor Xbox 360 en PlayStation 3 en kreeg van het toonaangevende Japanse magazine Famitsu een score van 35 punten uit 40. 

Schapen

Wanneer Vincent de beeldschone en mysterieuze Catherine heeft ontmoet, wordt hij iedere nacht geplaagd door nachtmerries. Nachtmerries die volgens hem in verband staan met een reeks aan opvallende sterfgevallen in de buurt waar hij woont. In deze dromen moeten hij en een aantal andere mannen, die Vincent ziet als schapen, ontsnappen aan verschillende gevaren. Als hij doodgaat in zo’n nachtmerrie, zal hij nooit meer wakker worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou