Catherine: Full Body en Xcom 2 Collection komen mogelijk naar Switch

Catherine: Full Body en Xcom 2 Collection komen mogelijk naar Switch

Er zijn mogelijk Switch-versies in de maak van Catherine: Full Body en Xcom 2 Collection.

Beide games zijn namelijk van een leeftijdsclassificatie voorzien in Zuid-Korea. Afgelopen weekend werden de ratings ontdekt door een bezoeker van het ResetEra-forum.

Catherine: Fully Body kwam onlangs uit op PlayStation 4 en is een remaster van de puzzelgame uit begin vorig decennium. In het spel gaat het hoofdpersonage vreemd met een dame genaamd Katherine, waardoor hij allerlei nachtmerries krijgt met puzzels die spelers moeten oplossen. Xcom 2 is de bekende tactische reeks waarin spelers met een team agenten buitenaardse wezens moeten tegenhouden.

Overigens is ook BioShock: The Collection voor de Switch van een classificatie voorzien in Zuid-Korea. Het bestaan van die game lekte al eerder uit. Hoewel al deze Switch-games nog niet officieel onthuld zijn, is een classificatie meestal wel een teken aan de wand dat de spellen in de maak zijn.

 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan xcom series niet genoeg aanraden echter weet ik niet of het lekker gaat werken op de switch. Op de telefoon werkt het niet lekker in ieder geval.

0

Aanbevolen voor jou