'Cate Blanchett speelt Lilith in verfilming Borderlands'

'Cate Blanchett speelt Lilith in verfilming Borderlands'

Cate Blanchett zou Lilith vertolken in de aankomende Borderlands-film.

Dat claimt gerenommeerde filmsite Variety te hebben vernomen, hoewel de actrice nog niets heeft bevestigd. Lilith is een van de speelbare personages in de Borderlands-games. Blanchett heeft een lange en geprezen staat van dienst als actrice en is bekend van films als Thor Ragnarok, Elizabeth, de The Lord of the Rings-trilogie en The Aviator.

De Borderlands-film werd in 2015 al aangekondigd door Lionsgate en Arad Productions. Vorig jaar werd opnieuw bevestigd dat de film in ontwikkeling was. De film wordt geregisseerd door Eli Roth, bekend voor zijn regie van Hostel en Cabin Fever en zijn acteerwerk in Inglourious Basterds. Ook Gearbox' Randy Pitchford zou nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de film.

Borderlands

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

... Hm. Ze was eigenlijk best wel badass in Thor: Ragnarok, het kan werken. Maar ik huiver een beetje als ze serieuze acteurs gaan inzetten in iets wat best wel cartoony en over the top moet zijn. Maarre, Bill Hader als Scooter. Er is geen andere keus in mijn ogen.

0
test

@gimbal2 Ik denk dat acteurs zich dan juist kunnen bewijzen in hun flexibiliteit. De grote uitdaging hier is het vertalen van de humor naar het grote doek, en dat zo doen dat het nog steeds voor een groot publiek toegankelijk is. De film moet zeker een R-rating krijgen in verband met de humor. Maar daarmee is de film wel in het nadeel wat betreft bereik. Ik ben benieuwd hoe ze het aan gaan pakken. Ik denk dat je een soort mix wilt hebben tussen Mad Max: Fury Road en JoJo Rabbit.

0

Is Cate Blanchet niet wat te oud om Lilith te spelen? In Borderlands 3 is Lilith begin 30, niet begin 50...

0

Aanbevolen voor jou