Cataclysm-update voor Anthem is nu uit

Cataclysm-update voor Anthem is nu uit

De Cataclysm-update voor Anthem is opeens uitgekomen.

Cataclysm stond gepland als de eerste grote update na de lancering van Anthem sinds de game in februari uitkwam. Vanwege veel kritiek op de game na lancering besloot ontwikkelaar BioWare de update uit te stellen en zich eerst te richten op het verbeteren van de game. Wel is Cataclysm al sinds juni uit te proberen op de testservers.

Cataclysm is onderdeel van update 1.3.0, dat nu beschikbaar is voor alle versies van de game. Spelers kunnen de nieuwe content via het Start of Expedition-menu verkennen na het uitspelen van de Incursion-missie in het hoofdverhaal. In de update vechten spelers tegen Vara Brom en haar leger in een "gevaarlijke nieuwe modus die mettertijd gaat evolueren". Dit hangt samen met nieuwe verhalende missies.

Spelers kunnen daarnaast nieuwe beloningen verdienen, waaronder Minor en Major Crystals waarmee items in de Seasonal Store gekocht kunnen worden. Deze nieuwe winkel heeft items die voor gelimiteerde tijd beschikbaar zijn. Er is nu ook een speciale Guild App beschikbaar voor iOS en Android, waarin spelers met elkaar kunnen communiceren.

Ook zijn er leaderboards toegevoegd, alsmede Inversions. Deze effecten kunnen worden ingeschakeld en geven spelers unieke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om schade te ontwijken wanneer ammo wordt opgepakt en meer schade uit te delen wanneer de armor van spelers laag is. Verder zijn er diverse bugs opgelost en aanpassingen aan de balans gemaakt. Lees hier alle wijzigingen die de update doorvoert.

Anthem is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cataclysm... is dat wel toegestaan als naam? Omdat Blizzard die getrademarked heeft. Zelfs Homeworld Catalysm moest van naam veranderen, en game die al ouder was dat WoW.

0
test

Het gaat hier puur om content ingame, niet om een naam van een expansion e.d. Desalnietemin...anthem....kent iemand dat nog?

0
test

@water Zeker, ook eventjes wel met plezier gespeeld zelfs :)

0

Aanbevolen voor jou