Castlevania: Lords of Shadow meer dan een miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Castlevania: Lords of Shadow meer dan een miljoen keer verscheept | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Castlevania heeft zichzelf echt opnieuw uit weten te vinden met zijn komst naar de huidige generatie systemen. We zijn dan ook erg blij met de positieve respons die we wereldwijd ontvangen hebben over het spel, vooral van fans die de serie al jaren trouw zijn gebleven", aldus Shinji Hirano, de president van Konami.

Toewijding

De verkopen die Lords of Shadow heeft weten te genereren geven blijk van het werk en de toewijding die in het project is gestopt. We zijn dankbaar voor de samenwerking [met Mercury Steam], die ons geholpen heeft met de wedergeboorte van een van Konami's populairste franchises."

Castlevania: Lords of Shadow kwam begin oktober uit en werd ontwikkeld door het spaanse Mercury Steam. Het spel is een herinterpretatie van de langlopende serie, wel draagt het hoofdpersonage nog de Belmont-naam.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou