Castlevania: Harmony of Despair vanaf vandaag op PSN | Gamer.nl

Castlevania: Harmony of Despair vanaf vandaag op PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Harmony of Despair, dat een jaar geleden reeds voor Xbox Live Arcade verscheen, zou eigenlijk al eind september op PSN moeten zijn verschenen. De titel ontbrak toen echter in de wekelijkse content-update voor de Europese Store en is nu alsnog uitgebracht. Waarom de game niet in september verscheen, zoals gepland, is niet bekend. 

De PSN-versie voegt lokale multiplayer voor vier spelers toe aan het spel, dat online met in totaal vijf anderen gespeeld kan worden. Ook komt de game standaard met eerder voor de Xbox 360 uitgebrachte downloadbare content, het Beauty, Desire, Situation Dire-pakket. Dat voegt een aantal extra maps en speelbare personages toe. Harmony of Despair kost 14,99 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou