Castlevania: Harmony of Despair deze zomer naar PS3 | Gamer.nl

Castlevania: Harmony of Despair deze zomer naar PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook heeft de PlayStation 3-versie een deel van de later op Xbox Live beschikbaar gestelde downloadbare content al inbegrepen, waaronder de toevoeging van speelbare personages Julius Belmont en Yoko Belnades. Wanneer Harmony of Despair precies in de PS Store verschijnt en voor welk bedrag is nog niet bekend. De Xbox 360-versie is sinds 29 juli 2010 te koop en kost 14,40 euro.

Harmony of Despair laat spelers met maximaal vijf anderen online, of met maximaal drie offline, los in afgebakende levels gebaseerd op eerdere Castlevania-games. Iedere map heeft een tijdslimiet van dertig minuten, waarin de baas van het level moet worden verslagen. De game kent een zoomfunctie voor de camera, waarmee zowel het gehele speelveld kan worden getoond als een specifieke kamer.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou