Superannuation ontdekte dat er bij Telsey & Company, het castingbureau dat Rockstar Games doorgaans gebruikt, gezocht werd naar rollen voor het "interactieve project" Rush. In een inmiddels verwijderde tweet zei acteur Robert Esparza: "Ik heb net mijn lichaam laten inscannen voor mijn rol in het spel Rush wat door Rockstar Games wordt uitgebracht". Naar verwachting is Rush een werktitel voor de nieuwe GTA-game; GTA IV had de werktitel Frozen.

De omschrijving van de rollen voor Rush doet denken aan een GTA-game in een setting nabij Hollywood in Los Angeles. In de wereld van Grand Theft Auto zou dit, net als in GTA: San Adreas, waarschijnlijk vertaald worden naar Vinewood in Los Santos. Het personage Ira Bernstein wordt omschreven als een publicist voor "een actrice die bekendstaat als America's nieuwste lieveling die toevallig houdt van dieren, weeskinderen, drugs en seks. Hij probeert altijd haar indiscrete acties te verbergen". Het personage mevrouw Avery, "een neurotische voetbalmoeder van 48 die verslaafd is aan pijnstillers", zou verbonden kunnen zijn met het bedrijf Avery Constructions dat genoemd wordt in Grand Theft Auto: San Andreas.

Wietprediker

Ook de omschrijving van andere rollen lijken te wijzen op een nieuwe Grand Theft Auto-game. Zo is Mitch Hayes een "irritante, grappende, zeer succesvolle FBI-agent". Clyde wordt omschreven als een "debiele, bijna inteelt, blanke pauper. Erg naïef op een enge 'het is maar incest'-manier". Brother Adam is een monnik uit Wales, sekteleider en yogaleraar die "graag je persoonlijke spanning onderzoekt via een aangrijpende massage". Eddie is een wietprediker en "de grootste voorstander van marijuana's fantastische kwaliteiten".

Eind februari verschenen er ook al aanwijzingen dat GTA V in ontwikkeling is. Toen werden er enkele domeinnamen vastgelegd die op een nieuwe GTA-game wijzen en zette een stuntman de titel op zijn curriculum vitae.