Cast van nieuwe Resident Evil-film bekendgemaakt

Cast van nieuwe Resident Evil-film bekendgemaakt

De cast van de nieuwe Resident Evil-film is bekendgemaakt.

Vorig jaar werd al duidelijk dat er een reboot van de filmreeks gemaakt zou worden door regisseur Johannes Roberts, bekend van films als 47 Meters Down en The Strangers: Prey at Night. Nu is dus ook de cast bekendgemaakt via Deadline.

Robbie Amell (Upload) speelt Chris Redfield, Kaya Scodelario (Maze Runner) zijn zus Claire en Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) Jill Valentine. Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) kruipt in de huid van Leon S. Kennedy, Tom Hopper (The Umbrella Academy) speelt Albert Wesker en Neal McDonough (Yellowstone) is William Birkin.

Roberts: "Met deze film wil ik terugkeren naar de eerste twee games en de gruwelijke ervaringen die ik had toen ik ze speelde opnieuw creëren. Tegelijkertijd wil ik een menselijk verhaal vertellen over een klein, uitstervend Amerikaans stadje dat herkenbaar en relevant is voor het publiek."

De oude Resident Evil-filmreeks werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson. Hij werkt nu aan een verfilming van Monster Hunter. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Resident Evil-serie voor Netflix, die geheel los lijkt te staan van de oude en aankomende films. De nieuwe film heeft nog geen releasedatum.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De eerste Resident Evil film uit 2002 was goed te pruimen, maar daarna ging het keihard bergafwaarts. Maar zo te lezen gaat Roberts een degelijke reboot maken Die dichtbij de kern zit.

0
test

@StormFox Waar lees jij dat die een degelijke reboot gaat maken die dichtbij de kern zit? Ieders ervaring van de originele game is anders, en ook Paul WS Anderson had diezelfde instelling toen hij zijn 1e RE maakte..

0
test

Klein foutje. Het is niet Hannah John-Warren wat in dat bericht staat maar Hannah John-Kamen. En ik zag dat de film ‘nog release datum’ heeft? Ik neem aan dat daar ‘nog geen’ had moeten staan? 😊😊het is nog vroeg zo op de woensdag. Verder hoop ik dat het echt trouw blijft aan de games met een goed verhaal. Die films van die andere gast vond ik persoonlijk allemaal niks. Vind het ook slecht dat hij altijd enkel met zijn vrouw in hoofdrol lijkt te (willen) werken. Dan ben je wel een veelzijdige regisseur ja, veel ervaring met andere hoofdrolspelers. Maar ja.

0
test

@watashi wa maurice desu. Thanks! Aangepast.

0
test

@MichelMusters Graag gedaan hoor. Ik zou het zelf niet beter doen maar daarom doen we het ‘samen’. Of in ieder geval elkaar op wijzen. Ik maak heel vaak foutjes. Dus wat dat betreft heb ik geen recht van spreken. Hahahha Maar aangezien het geen persoonlijke verbetering is durfde ik het te doen. Als dit in een reactie was had ik het niet gemeld. Hahah enkel omdat ik dan eerst naar mezelf moet kijken.

0
test

@watashi wa maurice desu. Ja die twee (Paul & Milla) doen alleen maar 1-2tjes als het gaat om crappy game verfilmingen. Deel 1 ging nog wel, maar nog was dat niets bijzonders te noemen. En nu met Monsterhunter gaan ze gewoon weer dezelfde weg in. Blijkbaar kennen ze genoeg producenten die hier geld in willen steken. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe game verfilming en hopelijk wordt het meer horror/suspense dan actie. Hoop Resident Evil komt er aan! Leuk!

0
test

@GWO True. Eerste RE film vond ik nog wel ok. Daarna niet meer. En ik ben ook benieuwd naar Monster Hunter. Maar ja ik vind Paul W.S. Anderson niet speciaal kwa films( ook niet perse slecht maar gewoon zijn films zijn altijd van dat ‘direct op optical media) niveau. En Milla Jovovich is ook van dat acteer niveau. Misschien vertrouwen ze elkaar niet als ze eens met anderen werken. Misschien is zij bang dat hij flikflooit en of hij is dat ook bang van haar. Hahahah Ik hou mijn hart vast bij MH. Ook al is op zich het idee voor die film best mogelijk ben ik bang dat het te b-film wordt.

0

Aanbevolen voor jou