Nieuws
Dead Space

Cast van Dead Space-remake onthuld

Game komt op 27 januari uit op pc, PS5 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
Electronic Arts heeft onthuld welke stemacteurs een rol hebben in de aankomende remake van Dead Space.

Het was al bekend dat Gunner Wright de stem van hoofdpersonage Isaac Clarke in zou spreken. Hij sprak ook al de stem in van Clarke in Dead Space 2 en 3 - in de oorspronkelijke game sprak het personage niet.

Verder keert Tanya Clarke terug als het personage Nicole Brennan. Voormalige NHL-atleet Anthony Alabi speelt de rol van Zach Hammond. Brigitte Kali Canales - ook bekend als Rachel uit Fear the Walking Dead en Trace Martez uit Star Wars: The Clone Wars - speelt Kendra Daniels. Tot slot wordt de rol van Challus Mercer vertolkt door Faran Tahir.

De remake van Dead Space draait om Isaac Clarke, die op een mijnschip tegen de bizarre Necromorphs vecht en intussen zijn vriendin Nicole probeert te vinden. In deze remake moeten er meer details rondom het verhaal gegeven worden in vergelijking met het origineel. Ook uniek is dat het spel als één doorlopend geheel gespeeld kan worden, zonder laadschermen of andere onderbrekingen, en dat het hoofdpersonage nu ook kan praten.

De Dead Space-remake verschijnt op 27 januari 2023 op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De game wordt ontwikkeld door EA Motive Studio, dat ook aan een Iron Man-game werkt. Lees hier een preview van de game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Peralez-verhaallijn in Cyberpunk 2077 wordt niet voortgezet in dlc Iedereen benadert Sonic Frontiers verkeerd - Ron en Erik Podcast 412
1

Reacties op: Cast van Dead Space-remake onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    chefry

    • 14 november 2022 16:42
    Ik kijk hier zo naar uit. Ben zo benieuwd naar de verandering van verhaal nu Isaac kan praten

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.