Carmageddon: Max Damage dit jaar uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One | Gamer.nl

Carmageddon: Max Damage dit jaar uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One | Gamer.nl

Combatgame Carmageddon: Max Damage komt dit jaar uit voor PlayStation 4, pc en Xbox One. Dit bevestigt Jason Garber, de Publishing Director van Stainless Games in een bericht op de PlayStation Blog. 

Carmageddon: Max Damage is de nieuwste titel in de serie en bevat meer omgevingen en nieuwe voertuigen. Het spel biedt zowel een online- als offline -modus om in te spelen. In de offline-modus nemen spelers het op tegen computergestuurde tegenstanders. In de online-modus kunnen spelers de Fox ’n Hounds-modus spelen, waarbij een speler de Fox is die wordt opgejaagd door de andere spelers, de Hounds.

Het spel heeft daarnaast een Action Replay-modus, waarmee spelers de schade die ze aanrichten kunnen bekijken vanuit verschillende hoeken. Daarnaast hebben spelers toegang tot PowerUps die verschillende effecten hebben op onder andere de voertuigen in het spel.

Een specifieke releasedatum voor PlayStation 4, pc als Xbox One is nog niet bevestigd. Spelers die de vorige Carmageddon-titel, Reincarnation hebben aangeschaft, krijgen Max Damage gratis op pc. Carmageddon: Max Damage moet halverwege dit jaar uitkomen. 

Max Damage is de nieuwste titel in de Carmageddon-serie, waarvan de eerste game in 1997 uitkwam. In Carmageddon moeten spelers races binnen een bepaalde tijd voltooien. Zij kunnen bonu en behalen door onder andere alle tegenstanders te vernietigen. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou