Captain Toad: Treasure Tracker uitgesteld naar januari 2015 | Gamer.nl

Captain Toad: Treasure Tracker uitgesteld naar januari 2015 | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Voor andere regio staat de puzzelgame voor Wii U nog wel gepland in "de winter van 2014". Nintendo maakte dit bekend naast zijn financiële kwartaalcijfers. Ook op de Britse website van Nintendo valt te lezen dat de game op januari 2015 gepland staat in Europa. 

Andere games die Nintendo dit najaar uitgeeft op de Wii U zijn Bayonetta 2, Hyrule Warriors en Super Smash Bros. In de Verenigde Staten komt het bedrijf dit najaar ook met een fysieke release van de eShop-games NES Remix 1 en 2. Het is niet bekend of die ook in Europa verschijnt. In de eerste helft van 2015 geeft Nintendo onder andere Mario Maker, Splatoon en Yoshi's Woolly World uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou