Captain Price wordt mogelijk operator in Modern Warfare en Warzone

Captain Price wordt mogelijk operator in Modern Warfare en Warzone

Een nieuwe video lijkt te hinten naar de toevoeging van Captain Price als operator in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone.

Hoewel de legendarische Captain Price wel een rol had in de singleplayercampagne van Call of Duty: Modern Warfare, schittert hij vooralsnog in zijn afwezigheid in de multiplayermodi, waaronder in de free-to-play battle royale-game Warzone.

In de video wordt een geheim gesprek tussen twee vijandelijke legers ten gehore gebracht. Ze praten over het terroriseren van Captain Price. Hoewel de trailer niets officieel aankondigt, hint het waarschijnlijk naar de toevoeging van Price als operator.

Mogelijk wordt Price in het vierde seizoen van de game toegevoegd, dat ergens in juni moet beginnen - een precieze datum is nog niet bekend. Met elk seizoen worden er nieuwe operators, maps en modi aan de game toegevoegd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Helemaal mooi natuurlijk, maar Activision mag wat mij betreft eerst de AR's uit Gulag halen. Sowieso is die hele weapon rotation vrij lame nu, sinds shotguns en pistols (bijna?) niet meer voorkomen.

0

@Quintex ik vind de AR's in de Gulag juist ontzettend fijn. Had een hekel aan de shotguns en pistolen in de Gulag. Maar ja ik zit natuurlijk bijna nooit in de Gulag... Huehuehue

0

@Janzijnvader Wat mij betreft heeft het geen zin in zo'n kleine ruimte. Het zijn zeker geen close range wapens en het stimuleert base camping. SMG's daarentegen zijn perfect voor die ruimte vanwege de middle en close range: het stimuleert juist om te jagen. Net zoals Pistols en Shotguns. Die laatste twee zijn ook gelijk wapens die niet vaak gebruikt worden, perfect voor de Gulag dus. :)

0
test

Snel achter elkaar schieten met pistolen / shotguns / burst wapens gaat een stuk fijner met een trigger ipv als een gek op een muisknop klikken zonder dat je je muis teveel beweegt. Daarnaast hoor ik mensen claimen dat controllers in close combat een voordeel hebben (met aim assist), en keyboard + muis weer fijn is voor mid - long range. Dan lijkt het dat de huidige guns in de gulag gebalanceerder zijn.

0
test

@Black Spider In mijn ervaring heeft de kb/m altijd wel een overhand. Aim assist helpt je maar een deel, maar kan nooit op tegen de wenbaarheid en precisie van een muis, zo ook in CQB.

0

@MelvinChowder Ik heb persoonlijk geen mening erover, maar vanuit de community van Fortnite hoor ik wel dat die aim assist zo goed is dat KBM spelers eronder leiden.

0

Aanbevolen voor jou