Nieuws
Street Fighter 5

Capcom legt uit hoe ze Street Fighter 5-multiplayer verbeteren

Plannen liggen klaar om de game te verbeteren

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Capcom heeft op haar communityblog plannen onthuld om de online multiplayer van Street Fighter 5 te verbeteren.

Om de multiplayer te verbeteren gaat Capcom de Capcom Fighters Network (CFN) volledig vernieuwen. Dit houdt in dat de laadtijden en matchmaking sneller zullen verlopen. Ook gaat Capcom het 'rage quit-systeem' aanpassen.

Tijdens het zoeken naar een match wordt er rekening gehouden met het gedrag van spelers. Spelers die bijvoorbeeld frequent vroegtijdig een match verlaten zullen met soortgelijke tegenstanders in een match terechtkomen.

Daarnaast zullen spelers de mogelijkheid krijgen om vrienden toe te voegen en te volgen op CFN of spelers op een zwarte lijst te zetten. Bovendien zullen de instellingen in de Training-modus bewaard, zodat spelers dit niet elke keer hoeven aan te passen wanneer ze de modus opstarten.

Vanaf 28 maart tot en met 3 april zal er een bèta plaatsvinden voor CFN op de pc. Na de bèta zal Capcom nog verdere aanpassingen maken aan CFN vóór de lancering op PlayStation 4 en pc.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Veranderen van ras, factie en meer in World of Warcraft wordt duurder Win de Overwatch-Collector's Edition op Dutch Comic Con
1

Reacties op: Capcom legt uit hoe ze Street Fighter 5-multiplayer verbeteren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • DjZiggy1

    • 24 maart 2017 20:32
    Alsof ze het wiel opnieuw uitvinden… dat was met SFIV ook al zo totdat patch 400 en nog wat aan kwam zodat je disconnect rate kon zien.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.