Capcom werkt aan problemen online-modus Monster Hunter Tri | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De problemen komen op dit moment enkel voor bij klanten van de internetproviders Murphx en Etanet. Gebruikers van deze ISP's krijgen de errorcode 11613 nadat de game tevergeefs verbinding probeert te maken met de Monster Hunter Tri-servers. "We zijn op de hoogte van de problemen," zegt een woordvoerder van Capcom, "en Nintendo Europa is ook verwittigd." Volgens de woordvoerder werkt Capcom zo snel mogelijk aan een oplo ing voor de problemen.

Monster Hunter Tri

In Monster Hunter Tri gaat de speler met verschillende soorten wapens beestachtige vijanden te lijf. Het aantal mi ies dat de speler kan aannemen lijkt eindeloos en deze mi ies vinden zowel op het land als onder water plaats. De game kwam op 23 april exclusief voor de Wii uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou