Capcom werkt aan patch voor problemen pc-versie Resident Evil Village

Capcom werkt aan patch voor problemen pc-versie Resident Evil Village

Capcom werkt aan een patch voor de pc-versie van Resident Evil Village. Dat zegt het bedrijf in een statement aan Eurogamer.

Uit een eerdere analyse van Eurogamer blijkt dat de pc-versie van de game kampt met prestatieproblemen. Zo is er bij bepaalde belangrijke animaties een 'merkbare stotter' van 130 ms bij een framerate zonder bovengrens en daalt de framerate bij het verschijnen van de vampiers op de eerste locatie van de game.

Volgens Eurogamer zouden de problemen worden veroorzaakt door DRM: beveiliging om piraterij tegen te gaan. Naast het populaire Denuvo zou Capcom ook haar eigen beveiligingssoftware hebben geïntegreerd in de game. De illegale versie van de game, zonder beveiliging, draait stukken beter.

Capcom zegt de problemen op te lossen en 'binnenkort' meer nieuws te delen. Het is nog onbekend wanneer de update verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt heerlijk dit, dat de illegale versie beter draait dan de retail versie. Wel erg zeur voor de gamers die game netjes hebben gekocht.

0

@DaFixer Als het waar is dat bepaalde animaties helemaal niet meer afspelen dan wil ik dat niet beter noemen, het is enkel anders.

0
test

En nog zuurder dat ze er nu pas aan gaan werken

0

Aanbevolen voor jou