Capcom werkt aan geluidsproblemen Street Fighter x Tekken | Gamer.nl

Capcom werkt aan geluidsproblemen Street Fighter x Tekken | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Ayano is Capcom zich bewust van de problemen, die volgen uit de nieuwe netcode van het spel. Deze nieuw code zorgt ervoor dat vier spelers tegelijk zonder vertragingen online met elkaar kunnen vechten, maar als gevolg hiervan kunnen dingen zoals stemeffecten en geluidseffecten wegvallen wanneer de connectie niet stabiel genoeg is.

Ayano legt uit dat de hoeveelheid data die wordt uitgewi eld bij het online spelen van Street Fighter X Tekken, veel groter is dan de hoeveelheid data bij Street Fighter IV. Hierdoor zag Capcom zich genoodzaakt een nieuw netcode te schrijven, maar worstelt de ontwikkelaar nog met de balans tu en soepele gameplay en het juist afspelen van geluidseffecten. Capcom belooft te werken aan de problemen en updates uit te brengen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou