Vorig jaar werden Dreamcast bezitters getracteerd op Capcom vs SNK. Maar zoals we van Capcom(en ook van SNK, al is het in mindere mate) gewend zijn, komt er natuurlijk een vervolg.

In Capcom Vs SNK 2: Mark Of The Millenium nemen in totaal 44 vechters van zowel Capcom en SNK het tegen elkaar op. En natuurlijk werkt het allemaal weer volgens het oude pricipe. Wie de in best out of three ronde 2 keer wint, wint het gevecht. Deze keer zijn er ook nieuwe characters in de game te vinden. Dat zijn er 10. De andere zullen de meesten wel kunnen uit de Street Fighter games. En daar zijn er veel van. Dus de meeste gamers zullen characters als Ryu en Ken wel kennen.

Verder kan je bijvoorbeeld met Dan uit Street Fighter Alpha, SNK's Joe Higashi, Haomaru uit SNK's Samurai Spirits, Kyosuke uit Capcom's Rival Schools en Athena uit King Of Fighters '95 spelen. Maar natuurlijk vind je ook vechters uit games als; Final Fight, Art Of Fighting en Fatal Fury.

Verder is de koele feature die ook al in het eerste deel van Capcom vs SNK aanwezig was, weer aanwezig. De character select en de art screens die je na een overwinning ziet zijn aders naar welke vechtstijl je kiest. Die vechtstijlen heten grooves en daar zijn er in totaal zes van. Drie van Capcom en drie van SNK. Zo kan je zelf kiezen welke stijl je het lekkerst vind spelen. Als je meer van de Street Fighter Alpha gameplay houd, dan selecteer je die groove. Lekker makkelijk.

Capcom Vs Snk 2: Mark Of The Millenium: Beyond Thunderdome: The Wrath Of Khan staat op de releaselijst van de PS2 en dat is in December 2001.

Dat wordt dus vechten voor een exemplaar