Capcom-viral hint naar onthulling morgen | Gamer.nl

Capcom-viral hint naar onthulling morgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dat Capcom achter de campagne zit, werd ontdekt door website The Sixth Axis. Bij de boodschap hoort ook een website, nohopeleft.com. Hierop zijn foto's te vinden van de verschillende plekken waar de tekst te zien is. Ook is er een video te bekijken waarin een Aziatische vrouw in paniek haar geliefde toespreekt. 

Waarschijnlijk heeft de aankondiging te maken met Capcoms Resident Evil-franchise, die deze week zijn vijftiende verjaardag viert. Verschillende websites suggereren dat het om de onthulling van het zesde deel gaat. Resident Evil 6 is officieel in ontwikkeling, maar verdere details ontbreken vooralsnog. Wel werd de game door een stemactrice op haar LinkedIn-profiel vermeld; zij zou een Chinese dorpeling/zombie inspreken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou