Capcom verhoogt Japanse salarissen met 30%

Capcom verhoogt Japanse salarissen met 30%

Vanaf vandaag verhoogt Capcom de salarissen van zijn Japanse medewerkers met gemiddeld 30 procent. Ook komt er een nieuw bonussysteem.

Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Capcom zegt de “relatie met werknemers te koesteren” en daarom twee veranderingen door te voeren.

Ten eerste gaat het ‘basissalaris’ van de medewerkers in Japan met gemiddeld 30 procent omhoog. Capcom belooft ook een nieuw bonussysteem te introduceren dat de prestaties van het bedrijf beter moet reflecteren.

Ten tweede gaat Capcom de afdeling personeelszaken reorganiseren. Die gaat uit vier verschillende takken bestaan. Er komt een afdeling bij die zich bezighoudt met het personeel van de ontwikkelingsteams van Capcom, en een afdeling die zich richt op communicatie tussen het management en het personeel en het verbeteren van de werkomgeving.

Capcom boekte vorig jaar voor het vierde jaar op rij een recordomzet en –winst. Door de aangekondigde veranderingen moeten de werknemers meer van de successen gaan profiteren dan in voorgaande jaren het geval was. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dit echt enorm mooi klinken, maar welk bedrijf geeft er zijn medewerkers nu 30% opslag? Hierdoor vraag ik me af waar de addertjes onder het gras zitten...

0
test

@do365nic waarschijnlijk al jaren onder betaald. En na jaren succes is het tijd om dit bij te stellen.

0
test

@kloakaTV dat zou wel eens kunnen wezen ja

0

Aanbevolen voor jou