Capcom's E3 conferentie had een uur vol interessante, spectaculaire aankondigingen kunnen worden. Er hadden vervolgen op Dead Rising en Lost Planet aangekondigd kunnen worden, of meer informatie over Flock. Wellicht kregen we meer te zien van Street Fighter IV of projecten waar we nog nooit van hadden gehoord. Maar nee; Capcom kondigde een film van Lost Planet aan.

Alhoewel het best goed nieuws kan zijn dat er een Lost Planet-film aan zit te komen, was het geslijm van de aanwezige belangrijke gasten vervelend en langdurig. Na een half uur waren het publiek en de nauwlettend toekijkende internetters wel toe aan eindelijk eens wat informatie over nieuwe games... maar toen meldde Capcom doodleuk dat de conferentie voorbij was. We hebben nog nooit zo snel mensen tijdens een conferentie op zien staan om uit de voeten te komen.

Dat neemt allemaal niet weg dat er een sterk team achter de Lost Planet-film staat. Warner Bros. maakt de film, gebaseerd op een script van X-Men schrijver en stem van Solid Snake, David Hayter. Avi Arad en Steven Paul zullen de film tot stand brengen via Seaside Entertainment.

Het was zeker een 'aparte' conferentie en hierdoor lijkt de Nintendo-conferentie opeens ongelooflijk hardcore.