Capcom sluit release Marvel vs. Capcom 3 voor Wii niet uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Capcom is van plan om af te wachten hoe goed Marvel vs. Capcom 3 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 zal verkopen en gaat daarna pas de mogelijkheden voor een Wii-versie beschouwen. Niitsuma zegt: "Het is binnen Capcom geen kwestie van nadrukkelijk de Wii uitsluiten of juist exclusief voor de Wii willen ontwikkelen. Het is maar net hoe het ontwikkelingsproces verloopt."

Op de vraag of een Wii-versie in de toekomst binnen de mogelijkheden ligt, zegt Niitsume het volgende: "We kunnen daar niets specifieks over zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de game, zoals die nu is, enkel voor de PS3 en Xbox 360 bedoeld is. We willen zien hoe de game het gaat doen en vanuit daar wellicht kijken wat we er nog meer mee kunnen doen." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou