Capcom sluit hervatting Mega Man Legends 3 uit | Gamer.nl

Capcom sluit hervatting Mega Man Legends 3 uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De fans richtten onder andere een Facebook-pagina op, waarmee zij aan de hand van 100.000 'likes' Capcom wilden laten zien dat veel mensen uitkeken naar de release van het derde deel in de Legends-serie. Dat aantal werd echter nooit gehaald en momenteel staat de teller op 37.556 likes. Capcom laat weten zich bewust te zijn van het initiatief, maar gaat de ontwikkeling van het spel niet hervatten. "We hebben een goede relatie met onze community opgebouwd en waarderen de feedback die we krijgen, maar de ontwikkeling van Mega Man Legends 3 is officieel stopgezet met geen plannen om deze nog voort te zetten", aldus een woordvoerder.

Over het feit dat fans al vroeg betrokken waren in het ontwikkelproces en mee mochten helpen aan het spel, zegt Capcom het volgende: "Iedere game gaat door meerdere goedkeuringsmomenten. Bij de meeste spellen ziet de consument het product pas na het laatste moment. Bij Mega Man Legends 3 hebben we fans al eerder betrokken, om hen te laten zien wat het betekent om een game te maken. We waren er allemaal bij en nu moeten we allemaal accepteren dat [Legends 3] een lot is beschoren waar zoveel titels uiteindelijk mee te maken krijgen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou