Capcom sluit deal met streamingservice Gaikai | Gamer.nl

Capcom sluit deal met streamingservice Gaikai | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Capcom maakt een aantal van de meeste unieke franchies binnen de game-industrie en is consistent in het leveren van de hoogste kwaliteit. Als vooruitdenkende uitgever met reeds behaalde succe en in de digitale wereld zijn we erg blij om samen te kunnen werken [met Gaikai]", aldus Robert Steven on van Capcom.

Welke games van Capcom Gaikai precies aan gaat bieden is niet bekend. Het achterliggende bedrijf laat weten nog meer grote uitgevers te willen strikken. Eerder ging het al een overeenkomst aan met Electronic Arts. Gaikai maakt het mogelijk om gamedemo's via het internet te streamen, ook als de PC die daarvoor gebruikt wordt qua hardware eigenlijk niet voldoet aan de gestelde systeemeisen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou