Capcom registreert nieuw Darkstalkers-handelsmerk | Gamer.nl

Capcom registreert nieuw Darkstalkers-handelsmerk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Of de aanvraag een nieuwe game betekent, is verder niet duidelijk. Mogelijk gaat het om de Europese release van de eerste DarkStalkers via de PlayStation Store. Die game kwam eind vorig jaar uit in de Verenigde Staten, maar is vooralsnog niet in Europa verschenen. 

Fans vragen al jaren om een geheel nieuwe game in de serie. Yoshinori Ono, de producer van vechtgames binnen Capcom, zei daarover het volgende: "‘In de nabije toekomst wordt het met jullie hulp mi chien werkelijkheid." Hij vergelijkt de situatie met Street Fighter, dat jaren later na het laatste officiële vervolg een vierde deel kreeg. "We zijn goed op weg, want we zijn ongeveer op hetzelfde niveau als met Street Fighter een paar jaar terug."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou