Capcom: 'PSP niet geschikt voor Street Fighter IV'' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zowel Sony's PSP als de Nintendo DS bleken niet in staat om Street Fighter IV te draaien op het niveau dat Capcom voor ogen had. Dit zei Yoshinori Ono, de producer van het spel. Ook de draadloze netwerkcapaciteiten van de 3DS speelden bij de keuze een rol. Ono vond het belangrijk dat spelers goed met elkaar moeten kunnen communiceren in het spel en gaf aan dat die functionaliteit een belangrijk deel vormt van Street Fighter IV 3DS. 

Jonger publiek

Tot slot liet Ono weten dat de gameplay niet aangepast zal worden voor een jonger publiek. In plaats daarvan streeft Capcom ernaar om het een spel te maken waarmee kinderen groeien in hun affiniteit met spellen voor een ouder publiek. Street Fighter IV 3DS is een overzetting van de console-versie, met toegevoegde 3D-effecten. De e entie van het vechtspel blijft echter behouden en de gevechten zullen dus nog steeds in twee dimensies plaatsvinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou