Capcom-producer: 'Westerse ontwikkelaars zijn toch niet lui' | Gamer.nl

Capcom-producer: 'Westerse ontwikkelaars zijn toch niet lui' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview met Official Xbox Magazine zegt hij zijn mening te hebben bijgesteld. Kawata dacht dat Westerse ontwikkelaars ontspannen op de bank zaten, "maar zelfs gisteren, op een zondag, kwamen ze vroeger naar het werk met een aantal voorstellen. Ze wilden ermee aan de slag, en niet eerst uit bed getrokken worden", vertelt Kawata. "Ze hebben mijn beeld van Westerse ontwikkelaars compleet veranderd."

"Ik heb nog nooit met andere Westerse ontwikkelaars samengewerkt dan Slant Six, en ik weet niet of dit waar is voor elke Westerse ontwikkelaar, maar Slant Six werkt enorm hard", vertelt hij. "Ik heb geen verschil gezien tu en Westerse en Japanse ontwikkelaars. Behalve het taal- en tijdsverschil heb ik geen problemen ondervonden."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou