Capcom: 'PC wordt steeds belangrijker voor ons' | Gamer.nl

Capcom: 'PC wordt steeds belangrijker voor ons' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sven on reageert op de vraag van een Capcom-fan waarom het bedrijf de PC-gamers niet serieus neemt. "Zowel de Amerikaanse als de Europese teams vragen steeds vaker PC-versies aan voor nieuw titels. Er komen meer nieuwe titels met PC-versies dan ooit", zegt Sven on. "Bij meetings vraagt onze Japanse COO en het hoofd van de consumenten- en online softwarebusine steeds vaker naar een PC-versie als die niet wordt voorgesteld bij de omschrijving van een nieuw project."

Ook zegt Sven on dat de marketing rondom PC-games wereldwijd verbeterd wordt en dat Capcom steeds meer partners aantrekt om met ze samen te werken op dit gebied. "Hoewel we nog niet staan waar ik wil dat we staan, wordt over de hele wereld de toekomst voor Capcom-fans die PC-gamers zijn, steeds beter", concludeert hij.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou