Capcom onthult zes nieuwe personages Marvel Vs. Capcom 3 | Gamer.nl

Capcom onthult zes nieuwe personages Marvel Vs. Capcom 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De volledige lijst aan recentelijk onthulde speelbare personages is als volgt: Dr. Doom, Super Skrull, Thor, Chun-Li, Trish en Amaterasu. Daarvan zijn de eerste drie afkomstig uit het Marvel-universum. De overige personages komen uit Capcom-games, respectievelijk Street Fighter, Devil May Cry en Okami.

Stripfiguren

Dr. Doom en Super Skrull zijn villains die hun eerste opwachting maakten in de Fantastic Four-stripboeken. Thor is het best bekend van de plek die hij inneemt in de groep superhelden die zichzelf 'The Avengers' noemt.

Amaterasu is de naam van de wolf die spelers besturen in de eerste Okami. Trish is een vrouw die herhaaldelijk in de Devil May Cry-spellen opduikt. 

Marvel Vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds staat gepland voor volgend jaar en maakt gebruik van Capcom's MT Framework-engine, die ook gebruikt werd voor Resident Evil 5, om vloeiende, stripverhaal-achtige graphics te produceren. In het derde deel van de Marvel Vs. Capcom kunnen spelers het wederom tegen elkaar opnemen in drie-tegen-drie-gevechten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou