Capcom onthult demo en gameplay-details Resident Evil 3

Capcom onthult demo en gameplay-details Resident Evil 3

In een tweet geeft Capcom aan dat er een demo voor de Resident Evil 3-remake onderweg is. Ook zijn verschillende gameplay-details onthuld in speelsessies met de game.

Capcom vertelt los van onderstaande tweet weinig over de demo, maar belooft in de 'nabije toekomst' meer erover te delen. De demo van Resident Evil 2 verscheen vorig jaar een halve maand voordat de game uitkwam en gaf spelers dertig minuten om deze te doorlopen.

Daarnaast blijkt uit verschillende speelsessies dat Racoon City uit het orgineel flink is uitgebreid met nieuwe locaties. Zo zijn er nieuwe winkels, is er een groter metrostation en is een nieuw riool toegevoegd. In plaats van een mes als extra verdediging in te kunnen zetten, moeten spelers nu een ontwijkmanoeuvre onder de knie krijgen om te ontsnappen aan zombies. Protagonist Jill Valentine beschikt ook over een perfect dodge, die spelers de kans geeft om in slow-motion terug toe slaan.

Daarnaast zijn er vallen waar spelers zombies en het monster Nemesis in kunnen lokken, die gedurende de game op Jill jaagt. Nemesis laat ook bruikbare spullen vallen wanneer hij tijdelijk is verslagen en kunnen spelers een Assist Mode aanzetten om gemakkelijker door de game heen te komen.

Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Resident Evil 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Bring it on !!

0

Aanbevolen voor jou