Capcom heeft daarom besloten minder titels uit te besteden in de toekomst en meer intern te gaan ontwikkelen. Over fiscaal 2013, dat eind maart afliep, denkt de uitgever nu 22,6 miljoen euro winst te kunnen boeken. Voorheen werd nog een winst van 50,7 miljoen euro geprojecteerd. Het bedrijf incasseert een speciaal verlies van ongeveer 56 miljoen euro omdat het enkele van zijn externe games geannuleerd heeft. Om welke titels het gaat, is niet bekend. 

Capcom heeft in het verleden meerdere titels uitbesteed aan Westerse studio's, zoals Dark Void, Bionic Commando en het recentelijk verschenen DmC Devil May Cry. Ook heeft het nog Lost Planet 3 in ontwikkeling bij Spark Unlimited. Die game is niet geannuleerd en komt gewoon uit in augustus van dit jaar. 

Resident Evil 6 presteert beneden verwachting

Met de verlaagde verwachtingen liet Capcom ook enkele verkoopcijfers doorschemeren. Resident Evil 6 zou ongeveer 4,9 miljoen keer verkocht zijn, enkele miljoenen lager dan de geprojecteerde 7 miljoen. Van DmC Devil May Cry zijn ongeveer 1,1 miljoen exemplaren verkocht. Ook dat valt lager uit dan de verwachting, die 2 miljoen bedroeg.