Capcom maakt spelfout op hoes Lost Planet 3 | Gamer.nl

Capcom maakt spelfout op hoes Lost Planet 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Dit is beschamend. Ik kan er niet meer van maken”, aldus Christian Sven on van Capcom Amerika. “Ik durf je niet te vertellen hoeveel mensen de verpakking hebben gecontroleerd en ook hun goedkeuring hebben gegeven.”

Veel Resident Evil-fans hadden al het vermoeden dat er een vergi ing was gemaakt. “Er stond Resident Evil 6 op de hoes, maar het zag eruit en speelde als een third-person shooter. Op dat moment weet je dat er iets mis is gegaan”, aldus Henny Bruintjes uit Waddinxveen.

Capcom laat in een officiële verklaring weten het voorval te betreuren. De uitgever biedt gedupeerden de mogelijkheid hun exemplaar in te leveren en alsnog de goede versie te ontvangen. Hiervoor kunnen zij mailen naar support@capcpom.com.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou