Capcom lijkt Adobe Stock-logo te gebruiken voor Street Fighter 6-logo

Capcom lijkt Adobe Stock-logo te gebruiken voor Street Fighter 6-logo

Capcom heeft mogelijk een aangepast logo van Adobe Stock Image gebruikt als logo voor Street Fighter 6.

Street Fighter 6 werd gisteren onthuld middels een korte teaser trailer. Daarin was ook het nieuwe logo van de game te zien. Het viel Aurich Lawson van Ars Technica echter op dat dit logo erg lijkt op een standaard logo van Adobe Stock Image dat voor 79,99 dollar te koop staat.

Zoals Lawson aangeeft, is het logo wel een beetje aangepast. Zo zijn de lijnen rondom de SF-letters in het logo van de game iets dunner, zijn sommige hoeken rond gemaakt en lopen bepaalde lijnen in de letters schuin af. Logo's van Adobe zijn ook in ai-formaat te koop, waardoor ze door bedrijven gemakkelijk zijn aan te passen in Adobe Illustrator.

Hoewel niet officieel bevestigd, lijkt het er dus op dat Capcom het logo heeft gekocht, een paar aanpassingen heeft gemaakt en dat logo voor Street Fighter 6 heeft gebruikt. Dat is overigens niet verboden zolang er betaald is voor het logo. Fans, waaronder Lawson, uiten echter wel kritiek op het logo, omdat het volgens hen erg lui overkomt.

Het is niet bekend op welke platforms Street Fighter 6 verschijnt; door een deal met Sony verscheen Street Fighter 5 alleen op PlayStation 4 en pc. Ook een releasedatum is nog niet bekend. In de zomer van dit jaar moet Capcom meer details bekendmaken over Street Fighter 6.

Street Fighter 6
Street Fighter 6

Street Fighter 6 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ach zolang de game toch enorm sterk is maakt het toch niet zoveel uit dat het logo van een standaard is afgepikt lijkt me. Ik weet ook niet of er mensen echt zich druk om maken hoor. Ook al kun je het wel op zijn minst opmerkelijk en tikje schandalig vinden dat gekozen is voor een easy way.

0

Tja er zit dus een luie designer in het team en de executives die dit hebben goedgekeurd hebben er geen weet van. Hopelijk is de rest van de game geen copy paste, al zijn ze daar bij Capcom in het verleden ook niet vies van geweest met de 101 versies van SF.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou