Nieuws
Resident Evil 2 Remake

Capcom lanceert begin volgend jaar een Resident Evil-portaal

Alle Resident Evil-info op één plek verzameld

Geschreven door Michel Musters op
Capcom lanceert begint volgend jaar 'Resident Evil Portal', een website waarop alle informatie rondom de franchise wordt verzameld.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Op dit portaal moet allerlei info over de franchise, zowel voor eerder verschenen als nieuwe games, verzameld worden. Dit vervangt ook diverse oude officiële Resident Evil-sites en -initiatieven, zoals ResidentEvil.net, Biohazard Club 9 en Resident Evil Ambassador Program.

Volgens de aankondiging van Capcom kunnen fans op de site "op de hoogte blijven van de laatste Resident Evil-info, promoties, merchandise en meer". Daarnaast krijgt men "toegang tot geweldige content voor huidige en toekomstige Resident Evil-fans". Tot slot kan men "in contact komen met Resident Evil-fans via social media-accounts en statistieken met spelers van over de hele wereld delen".

Capcom werkt op dit moment aan Resident Evil Village, het officiële achtste deel in de hoofdreeks dat volgend jaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S moet verschijnen.

Resident Evil Portal

Dit artikel delen:

Lees meer

Nier: Automata verkoopt en verscheept 5 miljoen stuks Nieuwe hotfix voor Cyberpunk 2077 lost savebug op
1

Reacties op: Capcom lanceert begin volgend jaar een Resident Evil-portaal

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Ollongren

    • 24 december 2020 17:52
    Heel interessant! Dit soort thema webpagina's zijn vaak leuk om te bezoeken bij aankondigen van een nieuw deel in de reeks.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.