Capcom lanceert begin volgend jaar een Resident Evil-portaal

Capcom lanceert begin volgend jaar een Resident Evil-portaal

Capcom lanceert begint volgend jaar 'Resident Evil Portal', een website waarop alle informatie rondom de franchise wordt verzameld.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Op dit portaal moet allerlei info over de franchise, zowel voor eerder verschenen als nieuwe games, verzameld worden. Dit vervangt ook diverse oude officiële Resident Evil-sites en -initiatieven, zoals ResidentEvil.net, Biohazard Club 9 en Resident Evil Ambassador Program.

Volgens de aankondiging van Capcom kunnen fans op de site "op de hoogte blijven van de laatste Resident Evil-info, promoties, merchandise en meer". Daarnaast krijgt men "toegang tot geweldige content voor huidige en toekomstige Resident Evil-fans". Tot slot kan men "in contact komen met Resident Evil-fans via social media-accounts en statistieken met spelers van over de hele wereld delen".

Capcom werkt op dit moment aan Resident Evil Village, het officiële achtste deel in de hoofdreeks dat volgend jaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S moet verschijnen.

Resident Evil Portal

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel interessant! Dit soort thema webpagina's zijn vaak leuk om te bezoeken bij aankondigen van een nieuw deel in de reeks.

0

Aanbevolen voor jou